Αυτήν την πανεύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο, την ετοιμάζετε σε χρόνο μηδέν και δεν μένει ούτε ψίχουλο στο ταψί. Ειδικά τα παιδιά ξετρελαίνονται!
Εκτέλεση
Για την τυρόπιτα χωρίς φύλλο, χτυπάμε πρώτα τα αυγά σε μία λεκάνη με το σύρμα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο και το γάλα. Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι. Προσθέτουμε τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια και τη φέτα. Τέλος προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και τα ανακατεύουμε με το χέρι ή με κουτάλα.
Λαδώνουμε ένα ταψί Νο 34 ή 36 και το πασπαλίζουμε με τη μισή φρυγανιά. Αδειάζουμε το μείγμα. Το ισιώνουμε με κουτάλι. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 50΄, έως ότου ροδίσει η τυρόπιτα.
Αν θέλετε να σας βγει πολύ φουσκωτή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή να προσθέσετε 2 κ.γλ μπέικιν πάουντερ.
πηγή: www.argiro.gr