-
Αρχική > Τοπικά νέα > Όταν υπάρχει μια Ελένη, καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι η αγάπη περισσεύει (αληθινή ιστορία)

Όταν υπάρχει μια Ελένη, καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι η αγάπη περισσεύει (αληθινή ιστορία)

Ο Γιώργος και η Ελένη είναι ένα ζευγάρι που ήρθαν από τον Βόλο στην πόλη μας να γιορτάσουν την επέτειο των 6 χρόνων τους παντρεμένοι.

Δεν θα μας έκανε εντύπωση εάν ήταν ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Όμως μας εξέπληξε η ιστορία αγάπης, σεβασμού, συντροφικότητας και αφοσίωσης του ζευγαριού που δοκιμάστηκε από την αρχή του γάμου τους.

Ξεδιπλώνοντας την ιστορία αγάπη τους μιας ιστορίας βασισμένη σε αξίες και ιδανικά που στη σημερινή ημέρα  απουσιάζουν, διαπιστώνουμε ότι  η Ελένη είναι ανάπηρη μετά από μια σπάνια αρρώστια, από τα 3, 5 της χρόνια. Εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται καθηλωμένη σε μια αναπηρική καρέκλα βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις, που  πέρα από την ίδια ο Γιώργος οφείλει να τις αντιμετωπίσει.

Τους συναντήσαμε έξω από το κατάστημα του Αργυράκη με τον Γιώργο να σπρώχνει με περισσή διάθεση προσφοράς και αγάπης το καροτσάκι της Ελένης και μας έκανε εντύπωση η αγάπη κι η φροντίδα που έδειχνε ο Γιώργος στην δική του Ελένη που μάλιστα την γνώρισε μέσω ιντερνέτ.

. Ο Γιώργος κατάγεται από την Αθήνα. Ωστόσο όπως λέει ο ίδιος καμαρώνοντας, έγινε ερωτικός μετανάστης στον Βόλο προς χάρη της αγαπημένης του. Πριν 6 χρόνια από τον καρπό του έρωτα τους ήρθε στη ζωή και το αγοράκι τους.

Ο περισσότερος κόσμος υποστηρίζει πως, δεν υπάρχει αγάπη και ευτυχία, όμως η γλυκιά ιστορία αγάπης και απόλυτης αφοσίωσης του Γιώργου και της Ελένης πρέπει να μας προβληματίσει άλλα και να μας παραδειγματίσει ώστε να επαναπροσδιορίσουμε κάποιες αξίες που έχουν ισοπεδωθεί στον βωμό του χρήματος και των φιλοδοξιών μας.

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

Top
Enable Notifications OK No thanks