Μέσα σε λίγα λεπτά φτιάξτε αυτή τη λαχταριστή ομελέτα με υλικά που έχουν περισσέψει από άλλα φαγητά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζαμπόν με γαλοπούλα ή κοτόπουλο ή να το αφαιρέσετε τελείως και να γίνει ένα χορταστικότατο χορτοφαγικό πιάτο!
Εκτέλεση
Γι’ αυτή την εύκολη ομελέτα, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά για 3΄-4΄ να μαραθούν. Ρίχνουμε μέσα το ζαμπόν. Εν τω μεταξύ, χτυπάμε τα αυγά με σύρμα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
Ψήνουμε την ομελέτα σε σιγανή φωτιά για 5΄. Την αναποδογυρίζουμε προσεχτικά με καπάκι και με τη βοήθεια σπάτουλας. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5΄ακόμη. Σερβίρουμε με ντοματοσαλάτα.
πηγή: www.argiro.gr