-
Αρχική > Απόψεις > Γιάννης Κορεντσίδης «Ώρα για δουλειά» και η επόμενη ημέρα (Του Δώρα Θέτη )

Γιάννης Κορεντσίδης «Ώρα για δουλειά» και η επόμενη ημέρα (Του Δώρα Θέτη )

Την  απόφαση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Καστοριάς κόβοντας έτσι και το πρώτο νήμα από τους 11 υποψήφιους  μνηστήρες για τον δήμο Καστοριάς,  

ανακοίνωσε σε κλίμα συγκίνησης την Τετάρτη  το βράδυ, παρουσία των τοπικών δημοσιογράφων ο Γιάννης Κορεντσίδης.

Ο κ  Κορεντσίδης, μέσα από το βήμα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας, έδειξε μια ιδιαίτερη δυναμική και αποφασιστικότητα  αλλά και μεγάλη τόλμη  που πρώτος ανακοίνωσε τη διεκδίκηση του δήμου Καστοριάς  αφήνοντας στους άλλους συνυποψήφιους του πίσω σαν τροχονόμοι να αναζητούν  υποψηφίους για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια, τους .

Ο κ. Κορεντσίδης έχοντας δίπλα του την οικογένεια του, τους συνεργάτες του τους υποστηρικτές του και  έναν  μεγάλο αριθμό υποψηφίων συμβούλων, έδειξε  αυτοπεποίθηση  και αποφασιστικότητα . Μέσα από την σύντομη ομιλία του  κάλεσε τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και ιδεολογικών αντιλήψεων, να συμπορευτούν με τον ίδιο και με τους συνεργάτες του, προκειμένου να δουλέψουν όλοι μαζί σε μία πορεία προοπτικής, συνέπειας και ουσίας .

Το λογότυπο του με τον κύκλο που  παρουσιάζει ένα ρολόι , είναι εμπνευσμένα  όπως χαρακτηριστικά τόνισε από  τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχει  θέσει . 

 Οψόμεθα και για την ανακοίνωση και των άλλων συνδυασμών .

Εκείνο ωστόσο που πρέπει να τονιστεί  ιδιαίτερα  είναι ότι  πρέπει να αναλάβουν τα ηνία του δήμου δυναμικοί άνθρωποι με όραμα με στόχους και ανιδιοτελή προσφορά  για να πάει η περιοχή μας μπροστά.

θεοδώρα Κωτσοπούλου

Top
Enable Notifications OK No thanks