-
Αρχική > Ελλάδα > Δράκοι και τέρατα για το «σπάσιμο» των Δήμων…

Δράκοι και τέρατα για το «σπάσιμο» των Δήμων…

Το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα και όλοι προσπαθούν να μάθουν αν αληθεύει η είδηση ότι επίκειται απόφαση από το υπουργείο εσωτερικών 

για αναδιάταξη του χωροταξικού στην Ανατολική Αττική.

Ειδικότερα η… «έγκυρη» πληροφορία που έχει κάνει όλους να ψάχνονται, αναφέρει πώς το Πικέρμι θα συνενωθεί με την Παλλήνη και η Ραφήνα με Νέα Μάκρη και Μαραθώνα….

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η απόφαση αναμένετο δήθεν άμεσα και μάλιστα το ερώτημα που αρχικά έμπαινε είναι αν αυτό θα αυτό θα είχε εφαρμογή από τις επερχόμενες εκλογές ή τις επόμενες. Στα ερωτήματα αυτά οι ιθύνοντες νόες έσπευδαν να διαδώσουν πώς και άμεσα θα υπήρχε απόφαση και άμεσα θα ετίθετο σε εφαρμογή δηλ. τον Μάιο του 2019.

Ε λοιπόν, παντού υπάρχει ένα μύθος…

Πηγές του Υπ. Εσωτερικών διαβεβαιώνουν ρητώς πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο ούτε τώρα ούτε στο άμεσο μέλλον. Ειδικότερα ανέφεραν πώς το χωροταξικό στην Αυτοδιοίκηση θα είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει το υπουργείο όμως ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΜΕΤΑ από εκτενή διαβούλευση.

Ηρεμία λοιπόν, και ας ασχοληθούμε με τα σοβαρά αυτού του τόπου και εμείς και οι γείτονες και ειδικά οι δημοτικές αρχές. Οι εκλογές όπως έχουμε ξαναγράψει θα περάσουν, οι πολίτες, εμείς δηλ. θα εξακολουθούμε να είμαστε εδώ, όπως και τα μεγάλα προβλήματα που απαιτούν λύσεις.

Παναγιώτης Ι. Δρίβας

https://www.irafina.g

 

Top
Enable Notifications OK No thanks