-
Αρχική > Τοπικά νέα > Αντώνης Στούμπας:(Ψευδές οι αναφορές για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο  δημοτικό κυνοκομείο Καστοριάς)

Αντώνης Στούμπας:(Ψευδές οι αναφορές για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο  δημοτικό κυνοκομείο Καστοριάς)

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες που αφοράν  τις  άθλιες συνθήκες που ζουν στο κυνοκομείο  Καστοριάς τα έγκλειστα ζώα .

Την αντίδραση του εξέφρασε για την παραπληροφόρηση των δημοσιευμάτων  όπως είπε,ο Αντιδήμαρχος Αγροτικών θεμάτων και Πολιτικής Προστασίας Καστοριάς, Αντώνης Στούμπας, κάνοντας λογο για φωτογραφίες παλαιοτέρων ετών

Πάντως Σε ένα από τα σημαντικότερα, καθημερινό πλέον πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη της Καστοριάς ,αλλά και τις γειτονικές περιοχές της, έχει αναχθεί  αυτό των αδέσποτων ζώων.
Ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται, τα μέτρα που λαμβάνονται είναι ανεπαρκή (ή μάλλον σχεδόν ανύπαρκτα) και είναι συνεχείς οι διαμαρτυρίες για επιθέσεις αδέσποτων κατά ανύποπτων πολιτών, αρκετοί εκ των οποίων έχουν οδηγηθεί στα νοσοκομεία.

Η κατάσταση μάλιστα έχει ξεφύγει άμεσα στην πόλη και οι πολίτες  απεγνωσμένα να αναζητούν  λύσεις.
Η αύξηση των αδέσποτων ζώων, οφείλεται ασφαλώς στην επιπολαιότητα που διακρίνει κάποιους «τύποις» φιλόζωους, οι οποίοι ενθουσιάζονται αρχικά στην ιδέα να αποκτήσουν ένα σκύλο, αλλά με την πάροδο του χρόνου, είτε δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα που απαιτούνται, είτε τον «βαριούνται». Έτσι συνήθως  τον αφήνουν ελεύθερο σε κάποιο σημείο της πόλης και ιδιαίτερα εκεί που θεωρούν ότι μπορεί να εξασφαλίσει τροφή, όπως σε περιοχές όπου υπάρχουν καταστήματα εστίασης κ.α.

βίντεο με δηλώσεις του κ Στούμπα

Top
Enable Notifications OK No thanks