-
Αρχική > Τοπικά νέα > Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου:Ο συνδυασμός συνταιριάζει την εμπειρία των παλιών με την διάθεση προσφοράς των νέων ανθρώπων

Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου:Ο συνδυασμός συνταιριάζει την εμπειρία των παλιών με την διάθεση προσφοράς των νέων ανθρώπων

Ο συνδυασμός “Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου” αποτελείται από 25 άτομα (15 άνδρες και 10 γυναίκες).

Μόνον οι 9 από αυτούς έχουν εκλεγεί στο παρελθόν σε δημοτικά συμβούλια, ενώ οι 16 όχι (ποσοστό ανανέωσης 64%). Οι 11 από τους 16 συμμετέχουν για πρώτη φορά σε εκλογές, ενώ οι 4 από τους 9 είναι παλιοί δήμαρχοι και πρόεδροι κοινοτήτων. Άρα ο συνδυασμός μας συνταιριάζει την εμπειρία των παλιών με την διάθεση προσφοράς των νέων ανθρώπων.

Είναι επίσης ενωτικός και διαπαραταξιακός. Ενωτικός γιατί εκπροσωπούνται με πληρότητα όλες οι δημοτικές ενότητες και διαπαραταξιακός γιατί τα στελέχη που συμμετέχουν προέρχονται από όλο σχεδόν το πολιτικό φάσμα. Απόδειξη του γεγονότος αυτού αποτέλεσε η παρουσία στην εκδήλωση του Σαββάτου επισήμων εκπροσώπων των τριών βασικών κομμάτων του πολιτικού μας συστήματος (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ).

Συνδετικός κρίκος των 25 είναι η αγάπη τους για τον Δήμο και τους ανθρώπους του, οι αρχές και οι αναπτυξιακοί στόχοι που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα μας. Δέσμευση τους η συλλογική προσπάθεια για το καλό του τόπου.

Απο το γραφείο τύπου

Top
Enable Notifications OK No thanks