-
Αρχική > Τοπικά νέα > Κασαπίδης εν δράσει κόντρα σε λάθη και μουρμούρες(Του Δώραθέτη )

Κασαπίδης εν δράσει κόντρα σε λάθη και μουρμούρες(Του Δώραθέτη )

Είναι αλήθεια ότι αρκετές επιλογές του ψηφοδελτίου του κ. Κασαπίδη, ειδικά αυτές που συνδέονται με το παλιό σύστημα, και ο τρόπος που χειρίστηκε όσους αυτοπροτάθηκαν αλλά δεν εντάχθησαν τελικά ως υποψήφιοι δημιούργησε αρνητικά σχόλια και μουρμούρα σε πολλά μέτωπα.

Παρόλα αυτά, και κόντρα στην επίμονη επικριτική επίθεση που δέχεται από μερικά μέσα στον τόπο μας, εκ του αποτελέσματος, και ειδικά σε σύγκριση με τους υπολοίπους διεκδικητές, διαφαίνεται ότι ο κ. Κασαπίδης κερδίζει σε όλα τα σημεία.

. Καταρχήν, είναι ο μοναδικός συνδυασμός που έχει οριστικοποιηθεί εδώ και αρκετές ημέρες, και μάλιστα έχει παρουσιαστεί με τον πιο επίσημο και εορταστικό τρόπο στην τοπική κοινωνία.

Τα βιογραφικά, οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες του καθενός είναι διαθέσιμες και προσβάσιμες σε όλους, όταν στην αντίπερα όχθη, στην καλύτερη περίπτωση είχαμε μια μερική παρουσίαση του ονοματεπώνυμου και της ιδιότητας του καθενός.

Επιπλέον, το μοναδικό εκλογικό κέντρο που άνοιξε, και μάλιστα λειτουργεί ήδη πρωί και απόγευμα, και μέσα από επίσημα εγκαίνια, είναι αυτό του κ. Κασαπίδη στην οδό Γράμμου απέναντι από το γηροκομείο. Όσον αφορά την τοπική παρουσία και δράση η σύγκριση είναι ακόμα πιο θετική για τον κ. Κασαπίδη σε σχέση με τους υπολοίπους.

Εκτός από την επίσκεψη σε λαϊκές αγορές και καταστήματα, συνοδεία πάντοτε των υποψηφίων του, ο κ. Κασαπίδης έχει εμφανιστεί σε σημαντικές τελετές, όπως το μνημόσυνο της Κλεισούρας και οι ομιλίες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έχει αρχίσει ήδη επαφές με παραγωγικούς φορείς του τόπου, όταν οι υπόλοιποι συνδυασμοί λάμπουν δια της απουσίας τους.

Αν η τοπική αυτή παρουσία και δράση αποδειχθεί ικανή για να αποσβέσει τον αρνητικό αντίχτυπο από ορισμένες επιλογές υποψηφίων θα φανεί στο τέλος….

 

θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

Top
Enable Notifications OK No thanks