-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συνέντευξη :Αναστάσιος Γουγούσης Όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας».

Συνέντευξη :Αναστάσιος Γουγούσης Όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας».

Ο νέος υποψήφιος   Αναστάσιος Γουγούσης  στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Kastoria 365.gr  δηλώνει ενεργός πολίτης και διεκδικεί θέση στα  πολιτικά δρώμενα της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς.

 Αισθάνεται μέλος μιας δυνατής ομάδαςόπως χαρακτηρίζει την παράταξη  αλλάζουμε πορεία. Επιθυμία του  είναι, μια ισχυρή περιφερειακή ενότητα Καστοριάς. Που με πίστη στις ανθρώπινες αξίες, επίκεντρο τον άνθρωπο και  οδηγό  τον Γιώργο Κασαπίδη να υπηρετήσουν   τον πολίτη και να είναι  κοντά του και μετά τις εκλογές.

 

Πείτε μου δυο λόγια  ποιος είναι ο Γουγούσης Αναστάσιος και γιατί κατεβαίνει υποψήφιος

 

Είμαι γιατρός Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος. Ζω και προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Καστοριάς τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Είμαι παντρεμένος πατέρας ενός  τέκνου. Έτσι  ερχόμενος καθημερινά σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους, λόγο της ιδιότητας μου ,ακούω ,βλέπω, πολλές φορές  ζω με τα καθημερινά ζητήματα- προβλήματα που απασχολούν το καθένα ξεχωριστά  και προσπαθώ να δώσω  λύσεις είτε αυτά έχουν σχέση με τη υγεία των πολιτών είτε όχι. Βλέποντας την φθίνουσα πορεία αυτού του τόπου τα τελευταία χρόνια και την απραξία που κυριαρχεί σήμερα, την ανεργία  που μαστίζει την περιοχή μας, την μετανάστευση των νέων ,την ερήμωση των χωρίων μας και το δημογραφικό πρόβλημα, είναι οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά μετά και την πρόταση που μου έκανε ο Γιώργος Κασαπίδης.  Ώστε να αλλάξουμε πορεία και να σταματήσει η φθίνουσα πορεία αυτού του τόπου με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

Τι μηνύματα λαμβάνεται από τους πολίτες σχετικά με την υποψηφιότητα σας στα περιφερειακά δρώμενα

Λόγο της απουσίας και απραξίας της σημερινής περιφερειακής αρχής οι πολίτες είναι απογοητευμένοι. Σήμερα αναζητούν ανθρώπους καταξιωμένους, έντιμους, άξιους,  νέους, άφθαρτους πολιτικούς με όρεξη για δουλεία και με επίκεντρο τον άνθρωπο να προσφέρουμε έργο στην κοινωνία και όχι να αποσκοπούν να καταλάβουν κάποια θέση για επαγγελματική αποκατάσταση,  η έχοντας προσωπικές επιδιώξεις. Οι πολιτικοί θα πρέπει να είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι, ικανοί, κοιτώντας αποκλειστικά  το κοινό συμφέρον να υπηρετούμε τον πολίτη και να είμαστε κοντά του και μετά τις εκλογές.

 

Ποιες είναι οι βασικές προτεραιότητες για την επόμενη τετραετία

 

Άμεση προτεραιότητα μας είναι η μάχη με τη ανεργία έτσι ώστε να μπορέσουμε να τη μειώσουμε από το 29% στο 19% που είναι ο μέσος όρος στην Ελλάδα σταματώντας έτσι την μετανάστευση. Πρέπει επίσης να ασχοληθούμε και με το δημογραφικό πρόβλημα δίνοντας κίνητρα. Επιθυμώ μια ισχυρή περιφερειακή ενότητα Καστοριάς. Που με πίστη στις ανθρώπινες αξίες, επίκεντρο τον άνθρωπο, οδηγό τον Γιώργο Κασαπίδη πρωτοπορεί  για χάρη των πολιτών της σε όλα τα επίπεδα, την υγεία, την παιδία, τον πολιτισμό, τη γουνοποιία, τη γεωργία-κτηνοτροφία, τον τουρισμό, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας την καινοτομία. Δημιουργώντας θέσεις εργασίας ώστε να σταματήσει η φθίνουσα πορεία του τόπου των τελευταίων ετών ώστε οι πολίτες όλοι μαζί να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά. Μια περιφερειακή ενότητα Καστοριάς που μπορεί και στέκεται στη Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks