-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς αποχαιρέτησε τον Γιάννη Κορεντσίδη από την προεδρία (φωτογραφίες)

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς αποχαιρέτησε τον Γιάννη Κορεντσίδη από την προεδρία (φωτογραφίες)

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας”  αποχαιρέτησε χθες με μια λιτή συγκέντρωση τον απερχόμενο Πρόεδρό του Γιάννη Κορεντσίδη,

έναν Πρόεδρο που άφησε εποχή στον Σύνδεσμο, στην ελληνική γουνοποιία  και στην Καστοριά.

Τα λόγια που ακούστηκαν συγκινητικά. Κατά κοινή ομολογία στη διάρκεια της θητείας του κατάφερε να αναβαθμίσει τη Διεθνή  Έκθεση Γούνας, να συνάψει σημαντικές συνεργασίες επ’ ωφελεία του κλάδου και  να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους του γουνοποιούς.

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που κατάφερε να επιλύσει είναι και η νομιμοποίηση αλλαγής χρήσης του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, από βιοτεχνικό σε εκθεσιακό κέντρο.Μάλιστα το θέμα της νομιμοποίησης του κτιρίου έκλεισα οριστικά και επίσημα σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου.

«Επιτέλους έχουμε την άδεια στα χέρια μας. Πλέον το κτίριο είναι καθόλα νόμιμο. Η επιτυχία αυτή οφείλεται 100% στον Γιάννη Κορεντσίδη. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Απόστολος Τσούκας.

«Η νομιμοποίηση του κτιρίου, ήταν κάτι το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ και όλοι μας  βάλαμε το λιθαράκι για να πραγματοποιηθεί. Η  συνεργασία μας ήταν άψογη, ήσασταν όλοι δίπλα μου και με στηρίξατε. Είμαστε κάτι παραπάνω από συνεργάτες, είμαστε οικογένεια», ήταν τα λόγια του κ. Κορεντσίδη.

Αγγελική Ματούση

 

 

Περισσότερα στο orizontespress.gr

 

Top
Enable Notifications OK No thanks