-
Αρχική > Πολιτισμός > Μάγεψε η Μελίνα Μποτέλλη στην  Καστοριά (φωτογραφίες βίντεο )

Μάγεψε η Μελίνα Μποτέλλη στην  Καστοριά (φωτογραφίες βίντεο )

Με έναν συγκλονιστικό θεατρικό μονόλογο μάγεψε τους  εκατοντάδες θεατές  χθες το βράδυ η κορυφαία ηθοποιός Μελίνα Μποτέλλη στον χώρο  φίλων  Μακεδονικού Μουσείου .

Η θεατρική παράσταση  που δεν την πτόησε η βροχή καθώς συνεχίστηκε μέσα στον χώρο του φίλων  Μακεδονικού Μουσείου, με τίτλο  «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» αποτελεί ύμνο στη μητρότητα και την τέχνη και η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας ξεσήκωσε πνευματικά και συγκινησιακά τους θεατές.

Την ξεχωριστή  αυτή θεατρική παράσταση της Μελίνας Μποτέλλη συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Καστοριάς και ο Προοδευτικός Σύλλογος κυρίων  Καστοριάς, στην αυλή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Αυλής.

Η Καστοριά μας , θα μείνει αξέχαστη στην κ.  Μελίνα Μποτέλλη για την εξέλιξη που είχε χθες το βράδυ η παράσταση <<ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ>> αλλά και όσοι παρευρέθηκαν στην παράσταση δεν θα την ξεχάσουν ποτέ.

Μας μάγεψε με την εναλλαγή των ρόλων, με την γλυκειά φωνή της αλλά κυρίως με τον τρόπο της να μεταφέρει αυτούσια τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών μέσα στην καρδιά μας .

Είναι το ταλέντο που έχουν οι μεγάλοι ηθοποιοί να εξάπτουν την φαντασία μας, ώστε να δημιουργεί εικόνες χωρίς την τεχνολογία. Στριμωγμένοι ο ένας πλάϊ στον άλλον χωρίς αρκετό οξυγόνο και όμως ακίνητοι , μαγεμένοι , να αγωνιούμε για την εξέλιξη ,κι ας έτρεχε ο ιδρώτας ποτάμι, μαζί με τα δάκρυα μας.

Παρακολουθήσαμε ένα εξωπραγματικό πλάσμα να μετασχηματίζεται μπροστά μας, σε άνδρα γυναίκα, παιδί μάνα, γιαγιά, παππού, να κλαίει -βουνό τα χαρτομάντηλα- και να γελά πραγματικά, καθώς μας παρουσίαζε το μεγαλείο των αισθημάτων της μητρότητας να κοντράρεται με τη μοναξιά μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας

Για ενενήντα λεπτά παρακολουθούσαμε  άναυδη την ηθοποιό, ρουφώντας κάθε της λέξη

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks