-
Αρχική > Απόψεις > Καστοριά :Εκδηλώσεις άνευ συντονισμού (Λ. Εκιντζόγλου) 

Καστοριά :Εκδηλώσεις άνευ συντονισμού (Λ. Εκιντζόγλου) 

Ενα σωρό εκδηλώσεις γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Καστοριά. Εκδηλώσεις κάθε είδους και στόχευσης. Αθλητικές διοργανώσεις, πολιτιστικά events, κοινωνικές συναντήσεις, ακτιβιστικές δράσεις…

Ενα σωρό εκδηλώσεις γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Καστοριά. Εκδηλώσεις κάθε είδους και στόχευσης. Αθλητικές διοργανώσεις, πολιτιστικά events, κοινωνικές συναντήσεις, ακτιβιστικές δράσεις… Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο αν υπήρχε μια κοινή βάση δεδομένων που να τις προβάλει προς πάσα κατεύθυνση. Ας πούμε μια σελίδα στο site του Δημαρχείου που να σημείωνε τις ημερομηνίες και ώρες τέλεσης, τους συντελεστές αλλά και που θα έδινε και μια μικρή περίληψη του περιεχόμενου.

Να περιείχε και μια μορφή παρότρυνσης ακόμα ή προδιαφήμισης ή και με έναν πίνακα βαθμολόγησης του οιονεί ενδιαφέροντος των δημοτών από κάτω. Το πρώτο πράγμα που θα επιτυγχάνονταν με μια τέτοια κίνηση θα ήταν ο χρονοσυντονισμός όλων των δρώμενων. Η αποφυγή επικαλύψεων και συμπτώσεων μεταξύ τους.

Σήμερα, για παράδειγμα, πρόκειται να λάβουν χώρα δυο σημαντικά γεγονότα μέσα στην πόλη. Από την μια η συναυλία του Διεθνούς φήμης και καριέρας πενταβρυσιώτη Παύλου και από την άλλη ένα μεγάλο, κεφάτο, φασιαριόζικο, νεανικό πάρτυ στον χώρο του ΔΗΝΑΚ. Πολλοίείναι αυτοί που θα ήθελαν να παρευρεθούν και στα δύο αλλά η σύμπτωση των δυο γεγονότων το απαγορεύει.

Θα πρέπει να επιλέξουν. Αν τα προγράμματα κατατίθεντο έγκαιρα σε μια συντονιστική γραμματεία δράσεων μέσα στο Δημαρχείο, τέτοιου είδους προβλήματα θα αποφευγόταν.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks