-
Αρχική > Ελλάδα > Μητσοτάκης: Κατάργησε με ΦΕΚ το Γραφείο Θεσσαλονίκης ενώ προχθές έβαλε επικεφαλής

Μητσοτάκης: Κατάργησε με ΦΕΚ το Γραφείο Θεσσαλονίκης ενώ προχθές έβαλε επικεφαλής

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε φροντίσει να καταργήσει το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το ΦΕΚ της 11ης Ιουλίου, πιάνοντας «αδιάβαστο» ακόμα και τον… κυβερνητικό

εκπρόσωπο που δήλωσε προχθές ότι «κρίναμε σκόπιμο να διατηρηθεί ο θεσμός ώστε να υπάρξει πρόσωπο – δίαυλο του πρωθυπουργού για το επιθυμητό αποτέλεσμα»!

Εκτός από «άχρηστο» είναι και… αόρατο, λοιπόν, το Γραφείο στο οποίο τέθηκε επικεφαλής, με απόφαση του κ. Μητσοτάκη, η πρώην βουλευτής της ΝΔΜαρία Αντωνίου!

«Τόσα αυτογκόλ;» 

«Τελικά αυτή η κυβέρνηση των «αρίστων» κάθε μέρα μας ξαφνιάζει. Τοποθέτησαν επικεφαλήςστο Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο κατάργησαν με ΦΕΚ στις 11 Ιουλίου! Τόσα αυτογκόλ πριν καν ένα μήνα κυβέρνησης;», ανήρτησε ενδεικτικά στο Twitter ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης Σωκράτης Φάμελλος. 

Η αποκάλυψη του ΦΕΚ συνιστά έναν… κυβερνητικό εμπαιγμό προς τους «νεομακεδονομάχους» καθώς ο διακηρυγμένος στόχος του ανύπαρκτου Γραφείου της Θεσσαλονίκης είναι «να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή του brand Μακεδονία».

Τελικά αυτή η κυβέρνηση των “αρίστων” κάθε μέρα μας ξαφνιάζει. Τοποθέτησαν επικεφαλής στο γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη το οποίο κατήργησαν με ΦΕΚ στις 11 Ιουλίου!!! Τόσα αυτογκόλ πριν καν ένα μήνα κυβέρνησης;;;

«Γαλάζια» γκρίνια για το γραφείο 

Η κυβερνητική στροφή στο θέμα, παρά τις αποκαλύψεις του ΦΕΚ, προκαλεί τις αλυσιδωτές εκρήξεις των νεοδημοκρατών στα social media. Τον γύρο του Twitter πραγματοποιεί η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «όλη η υποβάθμιση και η εγκατάλειψη της πόλης καθρεφτίζεται στο άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι, Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη» σε σύσκεψη των στελεχών της ΝΔ από τη Βόρεια Ελλάδα, μόλις τον περασμένο Μάρτιο!

«Κυριάκο. Λάθος. Αχρείαστο. Κλείσ’το γρήγορα»… συμβουλεύει τον πρωθυπουργό στο Twitter ψηφοφόρος της ΝΔ. Ενώ άλλος «γαλάζιος» αναρτούσε με σκωπτική διάθεση: «Ευτυχώς, γιατί προς στιγμή είχα φοβηθεί ότι θα καταργείτο. Εκτιμήθηκε τελικά το έργο των προηγούμενων».

«Ειλικρινά, κ. Μητσοτάκη, έχει την εντύπωση πως στην κρατικοδίαιτη ανοησία του «Γραφείου του Πρωθυπουργού» μας ενοχλούσε η Νοτοπούλου και θα υποδεχόμασταν μετά βαΐων και κλάδων τη Μαρία Αντωνίου ως διάδοχό της;» είναι το ερώτημα άλλου χρήστη που καταλήγει με την εξής… εντολή προς τον πρωθυπουργό: «Κλείστε το τώρα ή πληρώστε το με χρήματά σας εφόσον σας περισσεύουν». 

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ

Θυμηθείτε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πηγή: Εφημερίδα «Η Αυγή»

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks