-
Αρχική > Τοπικά νέα > Χρήστος Μουρατίδης: Αντιδημαρχος Τουρισμού Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων

Χρήστος Μουρατίδης: Αντιδημαρχος Τουρισμού Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων

Συνενώνουμε τις δύο Αντιδημαρχίες Πολιτισμού ,τουρισμού διότι υπήρχαν μοιρασμένες αρμοδιότητες , δυό , τρείς Αντιδημαρχίες, με αποτέλεσμα να μη θεωρούμε ότι είναι ικανοποιητική , η έκβαση των υποθέσεων.

Στον συγκεκριμένο Δήμαρχο λοιπόν μεταβιβάζονται ενδεικτικά κάποιες αρμοδιότητες, όπως είναι ο σχεδιασμός οι εισηγήσεις και η μέριμνα για την εφαρμογή πολιτικών προγραμμάτων και δράσεων στο τομέα του Πολιτισμού και την προστασία του τοπικού πολιτισμού, την προβολή των πολιτιστικών αγαθών, την ανάδειξη όλων των αξιόλογων σημείων σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα και όχι μόνο της Καστοριάς.

 (Σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν αξιόλογα μνημεία τα οποία χρήζουν άμεσης αξιοποίησης. Ενεργοποίηση και κινήσεων για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης μας σε συνεργασία βέβαια με την πρώτη Αντιδημαρχία που σας ανέφερα και με τη δεύτερη, την προστασία των μουσείων , μνημείων, σπηλαίων και βέβαια όλων των πολιτιστικών και πολιτισμικών μνημείων που διαθέτουμε πλουσιοπάροχα)”τόνισε κατά την διάρκεια της παρουσίασης των αντιδημάρχων  ο δήμαρχος κ Γιάννης Κορνετσίδης  .

Top
Enable Notifications OK No thanks