-
Αρχική > Τοπικά νέα > Πέτρος Δοκόπουλος:Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας εθελοντισμού και αθλητισμού

Πέτρος Δοκόπουλος:Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας εθελοντισμού και αθλητισμού

Η συγκεκριμένη Αντιδημαρχία έχει να κάνει με την άσκηση κοινωνικής πολιτικής και τις πολιτικής ισότητας των των φύλλων.

(Σε ότι έχει να κάνει με την προστασία και την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας , της Παιδείας των δια βίων μάθησης , με την βελτίωση των κοινωνικών δομών και Υπηρεσιών καθώς και για την στήριξη ευπαθών ομάδων, επίσης σε ότι έχει να κάνει με τις ευαίσθητες ομάδες όπως  την εξυπηρέτηση των Αμεα.

Προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού κάτι που επίσης γίνεται για πρώτη φορά και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θέλουμε να βάλουμε όλων τον κόσμο στο παιχνίδι εθελοντές , εθελοντικές ομάδες , Πολιτιστικούς Συλλόγους , Συλλόγους γενικά , ενεργούς Πολίτες.

Μέριμνα για την εύρυθμη λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου, αλλά και του Κέντρου Νεότητας αλλά και των Αγροτικών Ιατρείων που θα υπάρχουν σε κάθε κοινότητα ή σε αρκετές Κοινότητες.

Την εφαρμογή προγραμμάτων των κέντρων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης  και βέβαια είναι υπεύθυνος για τον εκσυχρονισμό και την λειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αλλαγής

. Των δράσεων για την προώθηση του αθλητισμού και την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων , όπως επίσης και την συντήρηση και τη διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων).

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks