Πανάρουμε δύο φορές τις φέτες γραβιέρας ώστε να αποκτήσουν καλύτερη κρούστα.
ΥΛΙΚΑ
450 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε τρεις ίσες φέτες
100 γρ. αλεύρι σκληρό
180 γρ. καλαμποκάλευρο
Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Πανάρουμε δύο φορές τις φέτες γραβιέρας ώστε να αποκτήσουν καλύτερη κρούστα.
ΥΛΙΚΑ
450 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε τρεις ίσες φέτες
100 γρ. αλεύρι σκληρό
180 γρ. καλαμποκάλευρο
Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com