-
Αρχική > Ελλάδα > Ροτβάιλερ κατασπάραξε 2 μηνών βρέφος: Η κατάθεση της μάνας – Τα αδέρφια του αγνοούν το συμβάν

Ροτβάιλερ κατασπάραξε 2 μηνών βρέφος: Η κατάθεση της μάνας – Τα αδέρφια του αγνοούν το συμβάν

Δεν χωρά ανθρώπινος νους τη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Γλυκά Νερά όταν ένα κοριτσάκι μόλις δυο μηνών κατασπαράχθηκε από το ροτβάιλερ της οικογένειας που του επιτέθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία

. H μητέρα μετέφερε εσπευσμένα το μωρό στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όμως ήταν αργά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου το βρέφος δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Η μητέρα του βρέφους κατηγορείται για αμέλεια

Οι γονείς αλλά και η γιαγιά του βρέφους προσήχθησαν, όμως μόνο η μητέρα συνελήφθη κατηγορούμενη για θάνατο από αμέλεια. Μάλιστα η 35χρονη μητέρααποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα φορώντας ακόμη τις πιτζάμες της, ενώ με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Τι κατέθεσε η μητέρα για το τραγικό συμβάν

Στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Κυκλάδων βρισκόταν μόνο η μητέρα μαζί με το δύο μηνών κοριτσάκι της και τον Βερόν, τον σκύλο ροτβάιλερ της οικογένειας. Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της, τα είχε πάει νωρίτερα ο πατέρας στο σχολείο.

Το ροτβάιλερ επιτέθηκε στο βρέφος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τη μητέρα να καταβάλει υπερπροσπάθεια για να σώσει το μωρό της.

Όπως δήλωσε η ίδια στους αστυνομικούς, το ροτβάιλερ κατασπάραξε το κοριτσάκι της, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Πάλεψε και κατάφερε  να βγάλει από τα δόντια του σκύλου το βρέφος και ως νοσηλεύτρια προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Δεν γνωρίζουν τίποτα τα αδέρφια του βρέφους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open τα τρία αδέρφια του δυο μηνών βρέφους που κατασπάραξε το ροτβάιλερ δεν γνωρίζουν αυτό που έχει συμβεί στην αδερφή τους. Τα παιδιά θα μάθουν την τραγική αλήθεια από τους δικούς τους με την βοήθεια ψυχολόγων.

 

Αρχική

Top
Enable Notifications OK No thanks