-
Αρχική > Ελλάδα > 60 μέτρα ουρά για ένα αυτόγραφο του Τσιτσιπά: Τον αγαπάμε και τον θαυμάζουμε (vid)

60 μέτρα ουρά για ένα αυτόγραφο του Τσιτσιπά: Τον αγαπάμε και τον θαυμάζουμε (vid)

Δεκάδες μικρά παιδιά με τους γονείς τους περίμεναν υπομονετικά για ένα αυτόγραφο του Στέφανου Τσιτσιπά και των υπολοίπων άσων της Εθνικής τένις

Κώστας Ασημακόπουλος

Οπως και τις προηγούμενες ημέρες έτσι και σήμερα μετά το τέλος των αγώνων του Davis Cup ο Στέφανος Τσιτσιπάς και τα υπόλοιπα αστέρια της Εθνικής ομάδας του τένις κάθισαν σε ένα τραπέζι της εγκατάστασης του τένις κλαμπ στο Τατόι και υπομονετικά υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα σε μπάλες του τένις, φανέλες, καπελάκια και άλλα αναμνηστικά. Η ουρά που σχηματίστηκε ξεπέρασε και τα 60 μέτρα, ενώ πολλοί περίμεναν κάτω από τα πεύκα. Το βίντεο του ethnos.gr είναι αποκαλυπτικό, όπως και οι μαρτυρίες των θαυμαστών του 21χρονου σούπερ σταρ.

«Τον αγαπώ και τον θαυμάζω»

Εκατοντάδες μικρά παιδιά που λατρεύουν τον Τσιτσιπά θέλησαν να τον γνωρίσουν από κοντά και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» για τη δύσκολη συνέχεια. Συγκινητικός ήταν ο 12χρονος Μάρκος από την Κυψέλη, που βρέθηκε στην εγκατάσταση μαζί με τη γιαγιά του, που ήταν παλιά τενίστρια. «Ηθελα να πω του Στέφανου πως τον αγαπώ και τον θαυμάζω», είπε ο μικρός Μάρκος στο ethnos.gr.

 

https://www.ethnos.gr/athlitismos/60950_60

Top
Enable Notifications OK No thanks