Μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή με Καστοριανό γριβάδι
Υλικά
6 πατάτες μέτριες όχι μεγάλες ή όσες θέλουμε αναλόγως και την ποσότητα
2 πιπεριές πράσινες
2 καρότα
ένα κρεμμύδι
τριμμένη ντομάτα η εμπορίου,
φρέσκο μαϊντανό κ σέλινο,
2 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο κ ρίγανη.
Εκτέλεση
πλένω το ψάρι αλατοπιπερώνω με και μυρωδικό , ρίγανη στη συνέχεια κόβω σε κυβακια όλα τα λαχανικά
Στο ψάρι μπήγω αφού τρύπω με το μαχαίρι κομμάτια κρεμμύδι και σκόρδου να πάρει μυρωδιά κ φυσικά να φύγει λιγο η έντονη μυρωδιά του ψαριού
Το πασπαλίζω με αλάτι πιπέρι λάδι και συμπληρώνω με λίγο νερό.
Το ψήνω για μια ώρα κ ένα τέταρτο ή σε γάστρα ή σε ταψί
Προσωπικά το έβαλα σε φούρνακι μέχρι να πάρει κρούστα το φαγητό
Στην Καστοριά συνηθίζεται να βάζουν κ φρυγανιά στο ψάρι αυτό είναι κατά προσεγγίσει