-
Αρχική > Τοπικά νέα > Πέτρος Τόσκος: «2 στους 8 πολίτες της Καστοριάς δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς νερού»! (ρεπορτάζ)

Πέτρος Τόσκος: «2 στους 8 πολίτες της Καστοριάς δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς νερού»! (ρεπορτάζ)

Ποιο πλάνο πρόκειται να ακολουθήσει το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. προκειμένου να αναστραφεί η κατάσταση;

Τον Δημοτικό Σύμβουλο Πέτρο Τόσκο επέλεξε για Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καστοριάς, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης. Η ανακοίνωση τού νέου Δ.Σ. του Προεδρείου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έγινε κατά την πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019.

Ρεπορτάζ: Χρύσα Κοσμίδου

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, ο οποίος μου ανέθεσε την Προεδρεία της Δ.Ε.Υ.Α Κ. Πρόκειται για μια επιχείρηση η οποία έρχεται αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα. Φυσικά δεν ήρθαμε στον Δήμο Καστοριάς για να τα βρούμε όλα έτοιμα… Ήρθαμε για να δουλέψουμε. Άλλωστε όπως λέει και ο Δήμαρχός μας, είμαστε εδώ για να δώσουμε τη λύση στις δύσκολες καταστάσεις.  Οι συνδημότες μας, να είναι σίγουροι, πως η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. θα κάνει την επανεκκίνησή της. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πίσω τη χαμένη αξιοπιστία της και θα την προστατεύσουμε, μιας και πρόκειται για μια δική μας επιχείρηση», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Πέτρου Τόσκου.

Top
Enable Notifications OK No thanks