-
Αρχική > Τοπικά νέα > Το μεγάλο πρόβλημα της λαθροεισβολής (του Λ. Εκιντζόγλου)

Το μεγάλο πρόβλημα της λαθροεισβολής (του Λ. Εκιντζόγλου)

Η δυσάρεστη αλήθεια είναι ότι αυτή η χώρα σε μεγάλο ποσοστό κατοικείται από ανοήμονες και αρνησίπατρες γηγενείς οι οποίοι δυσκολεύονται να προστατεύσουν τα συμφέροντα της, ή -ακόμη χειρότερα- επιχαίρουν όταν βλέπουν τα συμφέροντα αυτά, με κάποια έξωθεν επιβολή να καταστρατηγούνται.

Το γεγονός ότι έτσι καταλήγουν να πλήττονται και οι ίδιοι μαζί με την χώρα, είναι δευτερεύον στο μυαλό τους.

Εδώ και τέσσερα- πέντε χρόνια στην χώρα έχει αρχίσει να εισρέει ένα τεράστιο πλήθος έγχρωμων ξένων από όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης. Οι οποίοι αρχικά είχαν σαν στόχο να την χρησιμοποιήσουν σαν εφαλτήριο για μια μεγάλη πανευρωπαική διασπορά και σταδιακά κατέληξαν στο να εγκατασταθούν εδώ οριστικά.

Η κατάληξη αυτή τους επιβλήθηκε από τις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες οι οποίες -κατοικούμενες από λαούς που μας τρώνε λάχανο σε νοημοσύνη και σε πατριδολατρεία- αντιλήφθηκαν εγκαίρως το τι θα σήμαινε για τις επικράτειες τους όλος αυτός ο χαμός.

Ετσι, σείοντας μπροστά από την κεφάλα μας μερικά καρότα, μας έπεισαν να κρατήσουμε όλους αυτούς τους παρδαλούς της οικουμένης στα δικά μας τα χωράφια αφήνοντας ήσυχα τα δικά τους.

Εμείς αφού φάγαμε τα καρότα (όχι όλοι βέβαια.- φάγαν παραπάνω οι γνωστοί πολιτιτικοί και οι ΜΚΟ καροτοφάγοι) συμφωνήσαμε να κρατήσουμε τους μελαχρινούληδες εντός των σύνορων μας. Συμφωνήσαμε να τους περιθάλπτουμε να τους ταίζουμε να τους θεραπεύουμε, να τους ενισχύουμε οικονομικά, να τους παρηγορούμε συναισθηματικά, να τους εκπαιδεύουμε διανοητικά, να μη τους στεναχωρούμε με φορολογίες κι άλλα τετοια χαζά… συμφωνήσαμε γενικώς να τους μεταχειριζόμαστε με έναν τρόπο ελαφρώς υπερέχοντα του τρόπου με τον οποίο μεταχειριζόμαστε τους ντόπιους. (είναι βλέπεις πολλά τα καρότα Αρη…)

Αποδείξαμε έτσι για ακόμη μια φορά την χαμηλή μας εθνική νοημοσύνη και την υψηλή μας εθνική αφιλοπατρία. Γιατί, σε μικρό βάθος χρόνου η πολιτική μας αυτή θα αναστρέψει όλες τις κοινωνιολογικές, πολιτικές, πολιτιστικές και γενικά ανθρωπογενείς δομές της χώρας.

Θα αλλοιώσει οριστικά και αμετάκλητα την σύνθεση του πληθυσμού και θα αφανίσει την ντόπια ράτσα των ημίθεων και ημίζουρλων κατοίκων αντικαθιστώντας την με ράτσες απωανατολίτικης και αφρικάνικης προέλευσης. Στην χώρα μας -που ακόμα λέγεται Γκρίς- αυτή την στιγμή εξυφαίνεται μια διαμάχη μεταξύ δύο νοοτροπιών και δύο ιδεολογικών στιγμάτων (ναι, υπάρχει ακόμα χρόνος για μια τέτοια πολυτέλεια)

Το ένα και πλέον εχέφρον) ρεύμα λέει ‘σταματήστε ΑΜΕΣΩΣ την εισβολή με κάθε τρόπο” και το άλλο ρεύμα λέει διάφορα ρομαντικά ποιήματα και διάφορα φιλοσοφικά τσιτάτα. Κι είμαστε χριστιανοί- και μας είπε ο Κύριος να αγαπούμε τους πάντες- και είμαστε φιλόξενοι- και μας είπε ο Δίας να φιλοξενούμε τους πάντες- και αυτοί μωρέ είναι κατακαημένοι και κυνηγημένοι στις χώρες τους -όπου (εμείς) οι κακοί ιμπεριαλιστές και κωλο-καπιταλίστες πήγαμε και τους εμφυτεύσαμε τον σπόρο του πολέμου -και αυτοί να τωρα δεν έχουν ‘που την κεφαλή πλύναι’ -και να αδελφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά…. και δυο εισερχόμενα αυγά Τουρκίας….

Το θέμα είναι ότι σύντομα η ποσότητα θα ξεπεράσει ένα κρίσιμο κατώφλι και θα μετατραπεί σε μια νέα (και πολύ χειρότερη) ποιότητα. Γιατί η Ελλάδα είναι χώρα μικρή σε επιφάνεια και τα περιθώρια της να το παίξει παγκόσμια φυλακή ψυχών είναι πολύ περιορισμένα.

Αυτό που θα συμβεί θα είναι να στιβαχτούν μέσα στις πόλεις και στα χωριά μας άπειρα πλήθη από όλες τις φυλές του Ισραήλ τα οποία μέσα στην πολυ-πολιτιστική τους πολυχρωμία θα αφανίσουν εμάς τους ιθαγενείς και τον τρόπο ζωής μας. Θα κατασπαράξουν το κράτος μας και σε πενήντα χρόνια -το πολύ- θα έχουν μετατρέψει αυτή την χώρα των θεών και των ηρώων σε χαβαλέ ανατολίτικο παζάρι. Κι είναι άραγε τόσο κακό να συμβεί αυτό? Εξαρτάται από την παραμετροποίηση της ερώτησης….

Είναι σαν να ρωτά κάποιος ‘είναι κακό να έρθει ένας Γερμανός ναζί να μπει με το ‘έτσι θέλω’ μέσα στο σαλόνι μου, φέρνοντας μαζί του παιδιά και κουτσούβελα και να αρχίσει μετά να μου ζητά να τον ταίζω και να τον ποτίζω? Να μου αλλάξει την διακόσμηση των τοίχων, να τρώει και να κοιμάται σε διαφορετικές ώρες από τις δικές μου, να ακούει διαφορετικές μουσικές από τις δικές μου, να στρώνει στο πάτωμα μου τα δικά του τα χαλιά και να μου κλέβει το πρωί την σειρά στην τουαλέτα? Είναι μήπως κακά όλα αυτά?

Ε….όσο κι αν σας φανεί παράξενο, υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την χώρα και ανάμεσα μας που λένε ‘όχι ρε σεις’ μια χαρά είναι τα. Ετσι πρέπει να πάθουμε ο καθένας μας μέσα στο σπίτι του. Αλλιώς θα μας πούνε ρατσιστές. Και όπως καταλαβαίνετε, είναι χίλιες φορές προτιμότερο να μας αποτετοιώσουνε οι ξένοι εισβολείς παρά να μας πούνε ρατσιστές…. όλα κι όλα!!

https://www.google.com/search?q

 

Top
Enable Notifications OK No thanks