-
Αρχική > Τοπικά νέα > Θεόδωρος Γκαλίτσας (Ένας κύκλος 15 χρόνων  Κλείνει )

Θεόδωρος Γκαλίτσας (Ένας κύκλος 15 χρόνων  Κλείνει )

Μετά από 15 χρόνια  κλείνει με το πέρας του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ μια όμορφη και δημιουργική  πορεία μου στην ΟΝΝΕΔ

Προσπάθησα και εγώ από την  μεριά  μου να καταθέσω το δικό μου λιθαράκι για μια καλύτερη φοιτητική παράταξη για μια πολιτική νεολαία τον απόψεων και τον πράξεων, του οράματος και του σχεδιασμού! Μια πραγματική πολιτική νεολαία μέσα και δίπλα στον νέο κόσμο με ρεαλιστικές πολιτικές απόψεις!

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών του συνεδρίου και μέχρι να συσταθούν οι καινούργιες γραμματείες θα ήθελα να αποχαιρετήσω την ΟΝΝΕΔ  και τους νέους (μιας και εγώ ολοκλήρωσα την θητεία στο πολιτικό στίβο της  ΟΝΝΕΔ και να τους  παροτρύνω  να κυνηγάνε τα όνειρα τους και να τα αντιμετωπίζουν  με σθένος και δύναμη ψυχής και όσα εμπόδια  βρεθούν στον δρόμο τους  θεμιτά και αθέμιτα  να μην τους λυγίσουν.

Αν αγαπάς κάτι, δουλεύεις σκληρά, με επιμονή και υπομονή και  η ευτυχία είναι δεδομένη .Σίγουρα θα υπάρξουν  δυσκολίες στην ζωή, όμως το ζητούμενο είναι το  πως εμείς θα τις διαχειριστούμε. Εκείνο που θέλω  να ευχηθώ από την μεριά μου  είναι να είστε εργατικοί και να μην το βάζετε εύκολα κάτω,.

Θα είμαι πάντα δίπλα στους νέους του τόπου μας και αρωγός σε  ότι κάνουν για να σταματήσει επιτέλους  από την μιζέρια που διακατέχεται η κοινωνία μας

! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν αυτά τα τρία χρόνια και δουλέψαμε με όλους σκληρά για να πετύχουμε πολλά για την νεολαία και τον τόπο μας!

 

Τον αγαπητό Θάνο Κολοβό, Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ. Τον Αλέξανδρο Μανδρίνο τ.Υπεύθυνος Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Τον Δημήτριο Τρούπο τ.Υπεύθυνο Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τον φίλο Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Φλώρινας Πέτρο Τσακαλίδη. Τον Γεώργιο Παρασχάκη μέλος της γραμματείας Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Τους συνεργάτες μου στην Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοικήσεις ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Ορφανίδη Ιωάννη, Παρναβέλη Ιωάννη, Αλέξανδρο Τσακαλίδη, Γεώργιο Τζιάρα και Αργύριο Τσαντάρη. Δεν μπορώ να παραλείψω τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς που ότι και αν χρειάστηκα ήταν δίπλα μου: Δημήτριο Ψωμιάδη πρόεδρο Δημοτικής Τοπική Οργάνωσης Καστοριάς. Κωνσταντίνο Σαρμπίνα. Πολυτίμη Μάνου. Δημήτριο Ψωμιάδη Πολιτικό Επιστήμονα. Ιωάννα Σανάτσιου. Σωτήρη Ευτερπίου. Θεοφάνη Γίτσα. Δημήτριο Τζιάρα. Μιχάλη Μέλιο. και πολλά αλλά αξιόλογα μέλη της οργάνωσης μας, σε όλη την Δυτική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, που όλα αυτά τα χρόνια ήσασταν δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα!

Το μέλλον είναι μπροστά μας!!!

Για μια φορά ΟΝΝΕΔιτης για παντα ΟΝΝΕΔιτης!!!

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks