-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ορίστηκαν εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αλεξανδρίδης και Φουλιράς (Αρμοδιότητες)

Ορίστηκαν εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αλεξανδρίδης και Φουλιράς (Αρμοδιότητες)

Ορίστηκαν εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αλεξανδρίδης και Φουλιράς (Αρμοδιότητες)

Αποφασίζει
Α.Ορίζει τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως Εντεταλμένους Συμβούλους (αμισθί), μεταβιβάζοντας σε αυτούς αρμοδιότητες ως εξής:
1.Τον κ. Αλεξανδρίδη Νικόλαο του Κων/νου, Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού, με τις παρακάτω καθ ύλην αρμοδιότητες:
Την επικουρία του Αντιδημάρχου κ. Δοκόπουλου Πέτρου του Γεωργίου για τον γενικό συντονισμό των πολιτικών, προγραμμάτων, δράσεωνκαι μέτρων για την προώθηση του τοπικού αθλητισμού, την παροχή δυνατοτήτων άθλησης σε όλους τους Δημότες καθώς και για την συντήρηση-διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

2.Τον κ. Φουληρά Στυλιανό του Νικηφόρου, Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα οργάνωσης και συντονισμού των κοινοτήτων, με τις παρακάτω καθ ύλην αρμοδιότητες:
Την επικουρία του Αντιδημάρχου κ. Τσανούσα Κωνσταντίνου του Βασιλείου για τον γενικό συντονισμό των πολιτικών, προγραμμάτων, δράσεων και μέτρων για θέματα που αφορούν τις κοινότητες όπως καταγραφή προβλημάτων ιεράρχηση αυτών και παρακολούθηση.

Β.Πλέον των παραπάνω αρμοδιοτήτων, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, σε συνεννόηση πάντοτε με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους:
•Παρακολουθούν και ενημερώνονται για τα δρώμενα της αρμοδιότητάς τους σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο
•συντονίζουν συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς
•προτείνουν — εισηγούνται σχετικές δράσεις
•συνδράμουν στην σύνταξη κανονισμών λειτουργίας και εποπτεύουν την τήρηση των κανονιστικών διατάξεων της αρμοδιότητάς τους.
Γ.Η άσκηση των αρμοδιοτήτων των εντεταλμένων Συμβούλων θα γίνεται σε συνεννόηση με το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, ενώ η άσκηση οποιασδήποτε από τις ως άνω αναφερόμενες αρμοδιότητες, προϋποθέτει την κοινοποίηση των σχετικών διοικητικών πράξεων στο γραφείο του Δημάρχου.

Top
Enable Notifications OK No thanks