-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καστοριά:Προάγγελος καλών νέων το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου (ΔώραςΚωτσοπουλου ) 

Καστοριά:Προάγγελος καλών νέων το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου (ΔώραςΚωτσοπουλου ) 

                Μια βαθιά «ανάσα» την οποία ο τουριστικός κλάδος της ακριτική μας περιοχής προσδοκούσε αρκετό καιρό τώρα, έδωσε στην περιοχή μας το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ένα τριήμερο απ’ τα καλύτερα της τελευταίας τριετίας!          

Η προσέλευση επισκεπτών στην Καστοριά υπήρξε εντυπωσιακή, θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές, όταν στην περιοχή δεν έπεφτε καρφίτσα και οι κρατήσεις δωματίων γίνονταν πολύ καιρό νωρίτερα απ’ όσους ήθελαν να την επισκεφθούν.
Όλα τα παραπάνω δημιουργούν μια αίσθηση αισιοδοξίας ότι ίσως κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο στον κομμάτι του τουρισμού, μετά το «τέλμα» στο οποίο βρέθηκε τα τελευταία χρόνια. Γεγονός που είχε τις γνωστές αρνητικές επιπτώσεις για τους ανθρώπους που ζουν απ’ αυτόν. Ωστόσο, είναι νωρίς ακόμα για να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα, αφού ο χειμώνας που πλησιάζει προμηνύεται δύσκολος!

Έχουν έρθει επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα

Όπως και να’ χει όμως, τα προμηνύματα είναι καλά κι εφαρμόζοντας το συνδυασμό «καλές τιμές – υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων» μπορούμε να βάλουμε ξανά στέρεες βάσεις για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη και συγκεκριμένα να βάλουμε πλώρη για προσέλκυση επισκεπτών για τα Χριστούγεννα και για

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks