-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΤΑ BEST FOOD AWARDS Βράβευσαν το κρεοπωλείο Τσίλογλου (Ελένη Μελά  Εφημερίδα Ν.Κ. )

ΤΑ BEST FOOD AWARDS Βράβευσαν το κρεοπωλείο Τσίλογλου (Ελένη Μελά  Εφημερίδα Ν.Κ. )

Στην Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ και στην Ελένη Μελά , μίλησε ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου Δημήτρης Τσίλογλου για την πρόσφατη βράβευση των ποιοτικών και εξαιρετικών προϊόντων, του κρεοπωλείου του.

Ο Ίδιος φανερά ικανοποιημένος τόνισε ότι για πρώτη φορά δίνεται ένα βραβείο, το οποίο αφορά την εστίαση στην Ελλάδα, σε κρεοπωλείο.

Για τη δημοφιλία, αλλά και για την ποιότητα των γεύσεων, βραβεύτηκε το κρεοπωλείο Τσίλογλου στην Καστοριά από τα BEST GREEK FOOD AWARDS. Η τιμητική αυτή διάκριση ξεχώρισε το συγκεκριμένο κρεοπωλείο ως ένα από τα δέκα καλύτερα της χώρας, σύμφωνα πάντα με τις κριτικές των πελατών

Για μια ξεχωριστή διάκριση μας μίλησε ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου Δημήτρης Τσίλογλου: ‘’Θέλουμε από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε, καταρχήν τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας’’, υποστήριξε και τόνισε ότι: ‘’Για πρώτη φορά δίνεται ένα βραβείο, το οποίο αφορά την εστίαση στην Ελλάδα, σε κρεοπωλείο. Μέχρι σήμερα δίνονταν κυρίως σε εστιατόρια η ξενοδοχεία. Αυτό που λαμβάνεται υπόψη κάθε φορά είναι οι κριτικές και τα σχόλια που κάνουν οι ίδιοι οι πελάτες στις ιστοσελίδες των επιχειρήσεων. Στη συνέχεια διαπιστώνεται από κοντά η ποιότητα των προϊόντων, αλλά και η όλη οργάνωση της επιχείρησης για να ακολουθήσει στη συνέχεια η βράβευση με το χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο των BEST GREEK FOOD AWARDS’’.

Τι λένε, όμως οι πελάτες ύστερα από αυτή τη βράβευση; Ο κος Τσίλογλου μας απάντησε : ‘’οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι και αυτό φαίνεται στην επιχείρηση. Πολλοί, μάλιστα μας είπαν, μόλις μάθανε για το βραβείο, ότι δεν το είχαμε ανάγκη, καθώς μας γνωρίζουν και μας εμπιστεύονται’’.

Το κρεοπωλείο Τσίλογλου στο Χιλιόδεντρο Καστοριάς καθημερινά δέχεται τηλεφωνήματα για συγχαρητήρια από παλιούς, αλλά και νέους πελάτες. Καλή συνέχεια ευχόμαστε και πάντα επιτυχίες.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks