-
Αρχική > Τοπικά νέα > Χρήστος Μουρατίδης αντιδήμαρχος, πολιτισμού και τουρισμού : Κοντά στα άτομα με αναπηρία(φωτογραφίες )  

Χρήστος Μουρατίδης αντιδήμαρχος, πολιτισμού και τουρισμού : Κοντά στα άτομα με αναπηρία(φωτογραφίες )  

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Κ.Ε.Σ.Υ. Καστοριάς, το Τ.Ε. του 9ου Δημοτικού σχολείου και οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής της Π.Ε. Καστοριάς, που έλαβε χώρα την τρίτη το πρωί  στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Καστοριάς, παραβρέθηκε ο  Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Χρήστος  Μουρατιδης.

Ο  κ.  Μουρατίδης  έδειξε έμπρακτα την στήριξη του στους ανθρώπους που αγωνίζονται  και βιώνουν δύσκολες καταστάσεις ενώ όπως ανέφερε,” Σε δήλωσή του,  πως η 3η Δεκεμβρίου   είναι  παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία,   είναι ημέρα αφιερωμένη στον καθημερινό αγώνα των Ατόμων με Αναπηρία να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους. Ημέρα ευαισθητοποίησης και προβληματισμού. Οι ισες ευκαιρίες, η καταπολέμηση των διακρίσεων και η αποτελεσματική συμμετοχή και ένταξη στην κοινωνία πρέπει να είναι το ζητούμενο. Όχι μόνο σε μία ημέρα, όπως η σημερινή, αλλά κάθε μέρα. Για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.”

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks