Η πιο εύκολη ζύμη
1 ποτήρι ζάχαρη 1,5 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 αυγά 1 μπέκιν 2 βανίλιες χτυπάω πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη ρίχνω βανίλιες μπέκιν σταματάω το μίξερ και ρίχνω το κοσκινισμένο αλεύρι απαλά το ανακατεύω με μία σπάτουλα το βάζω σε φορμάκια Το ψήνω στους 170 Ανάλογα το φούρνο από 14 έως 18 λεπτά αντιστάσεις αφήνω να κρυώσουν εντελώς
Για το σιρόπι 3 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη μισό λεμόνι τα βράζω 7-8 λεπτά αποσύρω από τη φωτιά και ρίχνω λίγο κονιάκ παίρνω τα κρύα μπαμπαδάκια τα βουτάω στο σιρόπι και τα τοποθετώ σε ένα ταψί μετά τα κόβω στη μέση και έβαλα κρέμα ζαχαροπλαστικής 1 φακελάκι στα κοκ και ένα φακελάκι έβαλαν στα μπαμπαδάκια σαν τη γη έτοιμη αυτοί που είναι στο φακελάκι και τη χτυπάω μεγάλα Έλιωσα και λίγη σοκολατίτσα κουβερτούρα και έβαλα επάνω στα κοκ