-
Αρχική > Συνταγές > Κεφτέδες αφράτοι και μυρωδάτοι

Κεφτέδες αφράτοι και μυρωδάτοι

Ζουμεροί εσωτερικά τραγανοί απέξω

Με τους κεφτέδες το έχω ψάξει πολύ γιατί αρέσουν πάρα πολύ στο σύζυγο δεν θυμάμαι ούτε ομάδα ούτε το όνομα κάποιας κυρίας που έγραψε έναν τρόπο που δεν τον είχα κάνει ποτέ τριμμένη πατάτα μέσα είπα να το δοκιμάσω και αυτό και όντως όσο τα έφτιαχνα κατάλαβα γιατί είναι τραγανή απέξω και μέσα είναι ζουμεροί γιατί όσο ψήνονται λόγων της πατάτας γίνονται τραγανοί και πιάνει μία κρούστα και έτσι μένουν ζουμεροί από μέσα επίσης ένα μυστικό Δεν πρέπει να τους τρυπήσουμε με πιρούνι τηγανίζω σε μπόλικο καλαμποκέλαιο που πρέπει να κάψει καλά όταν θέλω να τους γυρίσω τους γυρίζω με κουτάλι και όταν θέλω να τους βγάλω τους βγάζουμε το τρυπητό να σας πω τη συνταγή

1 κιλό Κιμά μοσχαρίσιο 3 μεγάλες πατάτες τριμμένες στο λεπτό του τρίφτη 1 μεγάλο κρεμμύδι το οποίο σε ένα τηγανάκι το moreno λίγο με τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιά σούπας ξύδι 2 αυγά μία κουταλιά σούπας μουστάρδα 2 κουταλάκια του γλυκού κοφτά αλάτι μία πρέζα πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη Μαϊντανό ψιλοκομμένο και από μία πρέζα πάπρικα κουρκουμά κύμινο κανέλα τα ζυμώνω όλα αυτά πάρα πάρα πολύ καλά κανονικά πρέπει να τα βάλω και στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον και μετά να τα πλάσω αλλά επειδή όλη την ημέρα μάζευα χόρτα τα έφτιαξα αμέσως τα τηγανίζω Όπως σας είπα σε μπόλικο καλαμποκέλαιο να σκεπάζουμε τέσσερα λεπτά από τη μία πλευρά 2 με 3 λεπτά από την άλλη πλευρά

Κωνσταντινιά ΠΚ

Μέλος που δημοσιεύει συχνά εικόνες και βίντεο14 Ιανουαρίου στις 9:02 μ.μ

Top
Enable Notifications OK No thanks