ΥΛΙΚΆ
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ελιά !!
1 μεγάλο κρεμμύδι για το μείγμα του κιμά και 1 για την σάλτσα
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
Ψίχα ψωμιού 2 φέτες μουλιασμένες σε κρασί
λίγο κρασί για το σβήσιμο
1 κουτ του γλυκού κύμινο
σάλτσα και μια κουταλιά πελτέ
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αλεύρι!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
.Πλάθουμε τα σουτζουκάκια μακρόστενα κ τα περνάμε πρώτα από το αλεύρι.!!
Τα τηγανίζουμε για λίγο .
Σε κατσαρόλα σοτάρουμε έχτρα κρεμμύδι και βάζουμε τα σουτζουκάκια μέσα και τα σβήνουμε με κρασί προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτα τον πελτέ 5 κόκκους μπαχάρι λίγο νερό κ τα μαγειρεύουμε για μισή ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα!! Σερβίρουμε με πατάτες πουρέ η ρύζι !!