Υλικά
1 πακ. Πέννες τρικολόρε
250 γρ. Ρεγκάτο τριμμένο
250 γρ. Ένταμ τριμμένο
2 Κρέμες γάλακτος μεγάλες
1 κυβο ζυμαρικών
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό, λιγο αλάτι και τον κύβο. Βράζουμε τα μακαρόνια για 8-9 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα ριχνουμε σε ενα ταψί η μεγαλο πυρεξ. Ανακατεύουμε τις πέννες μαζι με τα τυρια (Κρατάμε λιγο για να ρίξουμε στο τελος) ριχνουμε τις κρέμες γάλακτος Και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρ
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou