-
Αρχική > Πολιτισμός > Η Μύησις υποδέχεται τους «αδελφούς» Κύπριους (πρόγραμμα)

Η Μύησις υποδέχεται τους «αδελφούς» Κύπριους (πρόγραμμα)

Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Άργους Ορεστικού και τον Λαογραφικό Όμιλο «Αργέσται» ο Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις» υποδέχεται το Πολιτιστικό Εργαστήρι «Παρά τη Λίμνη» του Δήμου Παραλιμνίου από την Κύπρο

με μία μουσικοχορευτική εκδήλωση με κυπριακούς, καστοριανούς και μακεδονικούς χορούς. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού, την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μμ. με ελεύθερη είσοδο.

Την ίδια μέρα ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης θα υποδεχτεί επίσημα τους Κύπριους χορευτές, καθώς ο Δήμος Καστοριάς είναι αδελφοποιημένος με τον Δήμο Παραλιμνίου από το 2008 με αφορμή τις πολιτιστικές σχέσεις, τις κοινές εκδηλώσεις και εκατέρωθεν επισκέψεις του Ομίλου «Μύησις» με το κυπριακό Πολιτιστικό Εργαστήρι από το 2007.

Το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, στις 9:00 μμ. η «Μύησις», ο Σύλλογος Κυπρίων Καστοριάς και το Πολιτιστικό Εργαστήρι «Παρά τη Λίμνη» θα πραγματοποιήσουν κοινό γλέντι με λαϊκή ορχήστρα στην ταβέρνα Family, όπου θα κοπεί και η βασιλόπιτ του καστοριανού Ομίλου. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ: 6932705755.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυμελής κυπριακή αποστολή θα παραμείνει στην πόλη μας για πέντε μέρες.

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks