-
Αρχική > Τοπικά νέα > Στον δήμαρχο καστοριάς ο  Πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα, κ. Mark Alle και ο επίτιμος Πρόξενος του Καναδά στη Θεσσαλονίκη ( φωτογραφίες )

Στον δήμαρχο καστοριάς ο  Πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα, κ. Mark Alle και ο επίτιμος Πρόξενος του Καναδά στη Θεσσαλονίκη ( φωτογραφίες )

Είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα στο Δημαρχείο τον Πρέσβη του Καναδά στην Ελλάδα, κ. Mark Alle και τον επίτιμο Πρόξενο του Καναδά στη Θεσσαλονίκη κ. Παντελή Πετμεζά.

Στην ενδιαφέρουσα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, αφού Ελλάδα και Καναδάς διατηρούν άριστες διπλωματικές και διμερείς σχέσεις, έκανα μία εμπεριστατωμένη ενημέρωση για την περιοχή μας, αναφέροντας τους στόχους και τις προοπτικές του Δήμου Καστοριάς.

Από την πλευρά του, ο κ. Πρέσβης, τον οποίον προσκάλεσα στην 45η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που διοργανώνεται τον προσεχή Μάιο στην Καστοριά, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την γουνοποιία και τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής, ενώ προσφέρθηκε να συμβάλλει σε ζητήματα τεχνογνωσίας υδατοδρομίων.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks