Υλικά
600 γμ σοκολάτα γάλακτος
20 μπισκότα ορεο
6 μπισκότα πτι μπερ
1 κουτί καραμελομενο ζαχαρούχο
100 γμ βιτάμ
Λιώνω τη σοκολάτα σε μπεν μαρί τρίβω τα μπισκότα Oreo στο multi ζεσταίνω το βιτάμ το ανακατεύω με τα μπισκότα ανακατεύω και λίγη από τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα φορμάκι δείχνω σοκολάτα με το κουτάλι και το γυρίζω δεξιά αριστερά να καλύψει η σοκολάτα τον πάτο και τα πλαϊνά το βάζω στο ψυγείο να παγώσει μετά βάζω ένα μέρος από το ζαχαρούχο τα τριμμένα μπισκότα σοκολάτα πάλι ζαχαρούχο σοκολάτα και τα πτι μπερ καλύπτω με σοκολάτα και το βάζω στο ψυγείο για 4 τουλάχιστον ώρες μέχρι να παγώσει τέλος αναποδογυρίζω και κάνω αν θέλω σχέδια με λίγο από το ζαχαρούχο που έχω κρατήσει