ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ
Είναι σκληρό σαν του εμπορίου κ δεν μαλακώνει όσες μέρες κ να το έχετε.
Υλικα
1κουπα σουσαμι
1 κουπα αμυγδαλα
1/2 κουπα του νες καφε ζαχαρη!!
3 κουταλιες σουπας μελακι!!
Εκτελεση
Σε ενα αντικολλητικο σκευος καβουρδιζουμε το σουσαμι, και τα αμυγδαλα στο φουρνο, μολις ψηθουν τα αμυγδαλα τα ριχνουμε μεσα στο σουσαμι,ριχνουμε και την ζαχαρη, το μελι!!
Ανακατευουμε 3-4 λεπτα σε χαμηλη φωτια τα στρωνουμε σε λαδοκολλα. Βαζουμε αλλη μια λαδοκολλα απο πανω και το πλαθουμε με τον πλαστη μας με γρηγορες κινησεις πριν στεγνωσει, οσο ψηλο θελουμε εμεις!!Το κοβουμε τετραγωνα κομματια και τα τυλιγουμε με μεμβρανη..!!25τεμ