-
Αρχική > Ελλάδα > Ο καιρός δοκιμάζει τις αντοχές μας για το #Μένουμε_σπίτι – Ανοιξιάτικο το σαββατοκύριακο

Ο καιρός δοκιμάζει τις αντοχές μας για το #Μένουμε_σπίτι – Ανοιξιάτικο το σαββατοκύριακο

Μένουμε σπίτι ακόμη και με ανοιξιάτικο καιρό

Λίγο πίσω πάει η κακοκαιρία που αναμενόταν να πλήξει τη χώρα από τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς τα φαινόμενα θα πλήξουν την επικράτεια από το βράδυ της Κυριακής. Ετσι λοιπόν, μέχρι και αύριο Σάββατο οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές, ενώ από την Κυριακή σιγά σιγά θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η καλοκαιρία αποτελεί τροχοπέδη για το #Μένουμε_σπίτι, ωστόσο, θα αποδείξει περίτρανα αν μπορούμε σαν κοινωνία να συνετιστούμε στις εκκλήσεις της κυβέρνησης και των φορέων ή θα χρειαστεί… βούρδουλας για να μην διασπαρεί ανεξέλεγκτα ο φονικός κορονοϊός.

Για σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι πολύ καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και η θερμοκρασία θα αρχίσει σιγά σιγά να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο ενώ θα αρχίσει να υποχωρεί και ο βοριάς στα κεντρικά και νότια τμήματα του Αιγαίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος .Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

EUNOS

Top
Enable Notifications OK No thanks