-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ταξίαρχος εν αποστρατεία, Ευθύμιος Αμαραντίδης στη θέση του Περιφερειακού Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας

Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ταξίαρχος εν αποστρατεία, Ευθύμιος Αμαραντίδης στη θέση του Περιφερειακού Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας

Ο γνωστός πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Ευθύμιος Αμαραντίδης, θα είναι και επίσημα σε λίγες ημέρες ο πρώτος Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας στη Δυτική Μακεδονία, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη.

Η νέα αυτή θέση συστήθηκε και στις 13 Περιφέρειες της χώρας και αξιολογείται πλέον ως πλέον σημαντική ειδικά στην κρίσιμη χρονική περίοδο που διανύει η χώρα.

Ο Ευθύμιος Αμαραντίδης, έχει διατελέσει σε κομβικές θέσεις της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ στη Δυτική Μακεδονία, φτάνοντας ως τη θέση του Βοηθού Γενικού Διευθυντή των Αστυνομικών Υπηρεσιών της περιοχής, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του ως Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς.

Ο κ. Αμαραντίδης αποστρατεύθηκε το Νοέμβριο του 2018 με το βαθμό του Ταξιάρχου, ενώ σήμερα έδωσε το παρών στη σύσκεψη της Νεάπολης, με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ έχει συμμετάσχει και σε αρκετές συσκέψεις, υπό τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, θέμα την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού.

Η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων θα γίνει τις επόμενες ημέρες με τη δημοσίευση της απόφασης του Περιφερειάρχη.

 

-ptolemeos.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks