-
Αρχική > Απόψεις > Οι φιλανθρωπίες τα φιλοδωρήματα και δημαγωγικά επικοινωνιακά σόου του κ Μητσοτάκη ( Αγγελής Αγγελόπουλος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου )

Οι φιλανθρωπίες τα φιλοδωρήματα και δημαγωγικά επικοινωνιακά σόου του κ Μητσοτάκη ( Αγγελής Αγγελόπουλος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου )

Φιλάνθρωποι….
Η δημόσια δωρεάν υγεία δεν στηρίζεται σε φιλανθρωπίες, φιλοδωρήματα και δημαγωγικά επικοινωνιακά σόου, σαν κι αυτά που εξήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης για τα στελέχη της κυβέρνησης.

Δεν στηρίζεται σε όλους τους μεγαλοφιλανθρώπους που τώρα θυμήθηκαν να δώσουν ένα μικρό μέρος από αυτά που κερδίζουν από την εκμετάλλευση των άλλων.
Τη δημόσια υγεία μπορεί να τη στηρίξει η πλειοψηφία του λαού μας με την αλληλεγγύη, με τους εργαζομένους στην υγεία και τη διεκδίκηση μιας δημοσίας υγείας που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες όλων μας.
Είναι υποκρισία να ψηφίζουν με τα δύο χέρια περικοπές δαπανών, κλείσιμο νοσοκομείων, μη κάλυψη των κενών και τώρα να δίνουν ένα μισθό σε δυο μήνες.
Για να καλύψουν τι; Τα χάλια που οι ίδιοι δημιούργησαν; Δημαγωγία, υποκρισία.
Τα χρήματα του ελληνικού λαού από την φοροληστεία που πήγαν; Αυτό να βγουν να μας πουν.
Και είναι διπλά υποκριτές, γιατί ενώ υπάρχουν προτάσεις νόμου για δραστική μείωση των μισθών βουλευτών κι άλλων υψηλόβαθμων κρατικών παραγόντων, την κατάργηση των αποζημιώσεων για συμμετοχή σε Κοινοβουλευτικές Επιτροπές και των άλλων βουλευτικών προνομίων,  τις απορρίπτουν.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks