-
Αρχική > Ελλάδα > Συνεχίζεται το χειμωνιάτικο σκηνικό – Αναμένεται νέα επιδείνωση» – Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου (Video

Συνεχίζεται το χειμωνιάτικο σκηνικό – Αναμένεται νέα επιδείνωση» – Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου (Video

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Πέμπτη, ενώ νέα επιδείνωση του καιρού να αναμένεται το Σάββατο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Προσοχή!

Αναλυτικά όσα καταγράφει στο δελτίο καιρού, ο έμπειρος μετεωρολόγος, ο οποίος με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook μιλάει για:

– Τη νέα μεταφορά ψυχρών αερίζων μαζών και ποιες περιοχές φαίνεται αυτές να επηρεάζουν από βδομάδα.. (κίνηση σε βίντεο).

– Τη σημαντική ενίσχυση των ανέμων το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές και την ακόμα σημαντικότερη ενίσχυσή τους στην ανατολική Ελλάδα Κυριακή και κυρίως από Δευτέρα…

«Ολα αυτά κι ακόμα περισσότερα εδώ: Για να μη χάνετε τον…καιρό σας και γιατί και στον καιρό μετράει η λεπτομέρεια» τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για ένα «διπλό» κύμα κακοκαιρίας που θα υπάρξει τις επόμενες μέρες στην χώρα μας, κάτι που ξεκινά από σήμερα (1/4) κιόλας εξαιτίας του ψυχρού μετώπου από την Κεντρική Ευρώπη, που φέρνει πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια σε χαμηλό υψόμετρο.

Τα φαινόμενα θα βρεθούν, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, κατά κύριο λόγο στην Κεντρική, Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, με τους ανέμους να φτάνουν έως και τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο και τη μέγιστη θερμοκρασία στους 17 βαθμούς. Καλύτερη θα είναι η κατάσταση νοτιότερα, με καλύτερες θερμοκρασίες. Δείτε και την έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks