και μυρωδικά μου” ταψί που ψήνεις στο φούρνο τη μέρα που βαριέσαι να σκεφτείς νέα συνταγή ή να δοκιμάσεις κάτι περίπλοκο.
Ανοίγεις τα συρτάρια των λαχανικών, τα κόβεις όλα σε ίσα κομμάτια, τα ανακατεύεις με το λιγότερο από μισό πακέτο κατεψυγμένο αρακά ή με εκείνα τα φασολάκια που πήρες και ξέχασες στο βάθος της κατάψυξης, περιχύνεις με ένα αρωματικό, σκορδάτο dressing με ελιές πράσινες και Καλαμών Εδem και voilá! Σε 1-1 1/2 ωρίτσα θα σερβίρεις ένα μαμαδίστικο, comfort φαγητό, ένα ανοιξιάτικο μπριαμ που μπορείς να φας καυτό-καυτό όπως βγήκε από τον φούρνο ή κρύο την επόμενη μέρα κατευθείαν από το ψυγείο με μία κουταλιά γιαούρτι και 2 παξιμάδια.
Δες ολόκληρη την συνταγή βήμα-βήμα σε video στα highlights του Instagram και στο IGTV, φτιάξε το δικό σου ανοιξιάτικο μπριάμ, ανέβασε την δημιουργία σου σε Instagram story και κάνε mention @madamegingercom για να το θαυμάσουμε και εμείς!
madameginger.