-
Αρχική > Ελλάδα > Νίκος Χαρδαλιάς : Ο ιός δεν ξέρει από Πάσχα

Νίκος Χαρδαλιάς : Ο ιός δεν ξέρει από Πάσχα

Νέα έκκληση του Νίκου Χαρδαλιά για τήρηση των περιοριστικών μέτρων καθώς ο «ιός δεν ξέρει από Πάσχα».

Μήνυμα επαγρύπνησης και τήρησης των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού έστειλε και σήμερα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών μαζί με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, καθηγητή-λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα.

«Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε ημέρες, ισχύουν για το Πάσχα όλα τα μέτρα που έχουμε πάρει, στο ακέραιο. Δεν προβλέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια συγγενών και φίλων τις ημέρες του Πάσχα, δεν προβλέπεται τέτοιος λόγος μετακίνησης. Η αστυνομία θα συνεχίσει να παρεμβαίνει όπου κρίνει απαραίτητο. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουν οι συμπολίτες να υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Πολιτείας», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και διευκρίνισε ότι το «τριήμερο του Πάσχα σκεφτόμαστε λογικά, ας είναι αδιαπραγμάτευτο αυτό το ζήτημα, σε λίγο καιρό παίρνουμε τις ζωές μας πίσω».

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη πρόσθεσε επίσης ότι παρατάθηκε μέχρι 27 Απριλίου ο περιορισμός κίνησης πολιτών σε Βόλο και Πάτρα και αναστέλλεται για δέκα ημέρες η λαϊκή του δήμου Πτολεμαΐδας γιατί δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας.

https://www.athensvoice.gr/

Top
Enable Notifications OK No thanks