-
Αρχική > Απόψεις > Δήμος Καστοριάς : Τα κατάφερε ( Δώρα Κωτσοπούλου )

Δήμος Καστοριάς : Τα κατάφερε ( Δώρα Κωτσοπούλου )

Πολλές και πρωτόγνωρες οι δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά στην περίπτωση των επιπλέον περιορισμών που επιβλήθηκαν στην ΔΕ Μεσοποταμίας και σε όλη την ΠΕ Καστοριάς.

Το προσωπικό, ο εξοπλισμός και οι κοινωνικές δομές του Δήμου Καστοριάς είναι κατά γενική ομολογία ελλιπείς εδώ και χρόνια και με δυσκολίες μπορούν και αντεπεξέρχονται στις υποχρεώσεις υπό κανονικές συνθήκες.

Κόντρα όμως στις προϋπάρχουσες δυσκολίες και στις επιπρόσθετες δυσχέρειες, τόσο οι υπηρεσίες εν γένει αλλά και ο κάθε υπάλληλος προσωπικά υπερέβησαν τον εαυτό τους και αντεπεξήλθαν στο ύψος των περιστάσεων.

Βασικά τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια ανήκουν στον δήμαρχο Καστοριάς κ. Γιάννη Κορεντσίδη, που ομολογουμένως εν μέσω τρικυμίας οδήγησε το καράβι που λέγεται δήμος μαζί με τις δημοτικές κοινότητες Καστοριάς που αντιμετώπισαν την καραντίνα, σε ασφαλή λιμάνια.

Ο κ. Κορεντσιδης παρείχε όλα εκείνα τα στοιχεία, υλικά και ηθικά, σε όλους όσοι είχαν την ανάγκη και κατάφερε να ξεπεράσει τον κυκεώνα και να οδηγήσει το Δήμο στο ξέφωτο απαλλαγμένο από κάθε ιό, κάνοντας μάλιστα και υπέρβαση σε πολλά πράγματα.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους υπαλλήλους , τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, δημοτικούς συμβούλους, αντιδημάρχους, για την προσπάθεια που έκαναν, το χαρακτήρα που επέδειξαν και το αποτέλεσμα που επέφεραν στον τόπο μας και όλους τους κατοίκους.

Καστοριά μας, κόντρα στις μεγάλες τρικυμίες, τα κατάφερες! και συνεχίζεις ακάθεκτα στα πέρατα της οικουμένης να γράφεις τη δική σου μοναδική, αξιόλογη, πολιτιστική και πολιτισμική σου ιστορία.

Top
Enable Notifications OK No thanks