Υλικά
1 Βιτάμ,, 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο, μισό και μισό πακέτο σιμιγδάλι ανάμικτα καλό καβουρντισμα , το σιρόπι το κάνω καθαρά με το μάτι..
Νερό σε μια κατσαρόλα μέχρι τη μέση και παραπάνω λίγο , ζάχαρη δοκιμάζοντας μέχρι να έχει την γλύκα που θέλω το σιρόπι .. Α βάζω και στικ κανέλα … Μόλις πάρει χρώμα καλό ο χαλβάς ρίχνω το σιρόπι σιγά σιγά.. Προτιμώ να περισσέψει πάρα να μου βγει στεγνός.. Εξάλλου ό,τι σιρόπι έμεινε θα το κάνω για λουκουμάδες… Αυτά… Τώρα πορτοκάλια σταφίδες καρύδια σύκα μύδια είναι για αυτούς που τους αρέσει ο χαλβάς.
Δέσποινα Μπο
τρώτε;; ? εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε ποτέ ο χαλβάς, απλά τον φτιάχνω γιατί αρέσει στον άντρα μου και στους γονείς μου που θα τους πάω…. Πολύ απλά πράγμα
. Εμένα δεν μαρεσει οπότε απλά πράγματα ??