Υλικά
ΖΥΜΗ: 200 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΠΟ ΨΥΓΕΙΟ,100 ΓΡ ΑΧΝΗ,1 ΑΥΓΟ,300 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΕΝ ΧΡΗΣΗΣ
ΞΕΚΟΥΡΑΖΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΨΥΓΕΙΟ
ΒΓΑΖΕΙ 2 ΤΑΡΤΕΣ Η ΖΥΜΗ ΑΡΑ ΨΥΓΕΙΟ 10 ΜΕΡΕΣ Η ΜΙΣΗ Ή ΚΑΤΑΨΥΞΗ 1 ΜΗΝΑ
ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΤΙΕΡΑ,ΤΡΥΠΩ ΜΕ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΨΗΝΩ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ 160
ΚΡΕΜΑ: 500 ΓΡ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΙΝΩ ΜΕ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΧΤΥΠΩ 2 ΑΥΓΑ ΜΕ 100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ 65 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΥΓΩΝ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΗΖΩ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 50 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕΣΑ
ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΤΑΡΤΑ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ