-
Αρχική > Τοπικά νέα > Με γνώμονα την αλήθεια!

Με γνώμονα την αλήθεια!

Το λειτούργημα του δημοσιογράφου συμπεριλαμβάνεται σίγουρα στην λίστα με τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες ασχολίες σε όλες τις εποχές.

Στο Kastoria365 έχουμε μοναδικό οδηγό, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα, την αμερόληπτη και αντικειμενική δημοσιογραφία που στοχεύει στην αποκάλυψη της αλήθειας, πάντα μέσα από την ελευθερία διατύπωσης γνώμης και την έκφραση όλων των απόψεων.

Άνθρωποι, φορείς και θεσμοί πολύ συχνά επιδεικνύουν την οργή και την επιθετικότητα τους απέναντι στους δημοσιογράφους κάθε φορά που κάποια νέα και ανακαλύψεις δεν τους αρέσουν, βοηθούν ή συμφέρουν.

Η επίθεση εναντίον της μαχητικής δημοσιογραφίας από διάφορους ανθρώπους, μηχανισμούς και συστήματα παίρνει διάφορες μορφές, από απλό μπούλινγκ μέχρι απειλές και χτυπήματα κάθε μορφής.

Με γνώμονα λοιπόν την προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας και συμμάχους όλο τον κόσμο που μας ακολουθεί, διαβάζει και στηρίζει, το Kastoria365 δεν νιώθει κανέναν φόβο και φυσικά δεν πρόκειται να υποκύψει σε οποιαδήποτε μορφής εκβιασμό και τρομοκρατία από όπου και αυτή αν εκπορεύεται.

Το αντίθετο μάλιστα, μέσα από κάθε απειλή και χτύπημα παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε τον δίκαιο και, από ότι φαίνεται, αποτελεσματικό αγώνα για την ανακάλυψη της αλήθειας

 

H συντακτική ομάδα του kastoria 365,gr

Top
Enable Notifications OK No thanks