-
Αρχική > Συνταγές > Ρολά από κολοκυθάκια με κοτοσαλάτα

Ρολά από κολοκυθάκια με κοτοσαλάτα

Η συνταγή αυτή είναι σχετικά απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα

. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και με λίγη προσοχή θα καταφέρετε να πετύχετε την συνταγή που σας προτείνουμε. Καλή επιτυχία!
Συγγραφέας: Aggela
Τύπος συνταγής: Ορεκτικό
Κουζίνα: Ελληνική
Μερίδες: 4
Υλικά
  • 6 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
  • 3-4 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 2 κ.σ. φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (θυμάρι, άνηθο ή κόλιαντρο)
  • 40 γρ. ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • Αλάτι-πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • ντοματάκια Σαντορίνης
Εκτέλεση
  1. Ζεματάτε 3′-4′ τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε καλά.
  2. Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να ρίξετε λιπαρή ύλη και τηγανίζετε τα φιλέτα κοτόπουλου 6′-7′ από την κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά.
  3. Με ένα μαχαίρι ελέγχετε ότι έχουν ψηθεί στο εσωτερικό τους. Αφήνετε τα φιλέτα να κρυώσουν και τα κόβετε σε κυβάκια.
  4. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το ανθότυρο και το ροκφόρ λιωμένα με πιρούνι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα φρέσκα μυρωδικά και τα κυβάκια κοτόπουλου.
  5. Ρίχνετε λίγο πιπέρι και ανακατεύετε. Βάζετε σε κάθε φέτα κολοκυθιού λίγη γέμιση και τυλίγετε σε ρολά.
  6. Για να σερβίρετε, περνάτε σε καλαμάκια 2 ρολάκια και ανάμεσα βάζετε ένα ντοματάκι Σαντορίνης.

Αρχική

Top
Enable Notifications OK No thanks