Η συνταγή αυτή είναι σχετικά απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα
. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και με λίγη προσοχή θα καταφέρετε να πετύχετε την συνταγή που σας προτείνουμε. Καλή επιτυχία!
Συγγραφέας: Aggela
Τύπος συνταγής: Ορεκτικό
Κουζίνα: Ελληνική
Μερίδες: 4
Υλικά
- 6 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
- 3-4 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 200 γρ. ανθότυρο
- 2 κ.σ. φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (θυμάρι, άνηθο ή κόλιαντρο)
- 40 γρ. ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Αλάτι-πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- ντοματάκια Σαντορίνης
Εκτέλεση
- Ζεματάτε 3′-4′ τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε καλά.
- Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να ρίξετε λιπαρή ύλη και τηγανίζετε τα φιλέτα κοτόπουλου 6′-7′ από την κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά.
- Με ένα μαχαίρι ελέγχετε ότι έχουν ψηθεί στο εσωτερικό τους. Αφήνετε τα φιλέτα να κρυώσουν και τα κόβετε σε κυβάκια.
- Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το ανθότυρο και το ροκφόρ λιωμένα με πιρούνι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα φρέσκα μυρωδικά και τα κυβάκια κοτόπουλου.
- Ρίχνετε λίγο πιπέρι και ανακατεύετε. Βάζετε σε κάθε φέτα κολοκυθιού λίγη γέμιση και τυλίγετε σε ρολά.
- Για να σερβίρετε, περνάτε σε καλαμάκια 2 ρολάκια και ανάμεσα βάζετε ένα ντοματάκι Σαντορίνης.