εκπληκτικός μεζές για το τσίπουρακι μας!!
Βγάζω το κόκαλο φιλεταρω το γαύρο Πλύσιμο και κάνω στρώσεις με αλάτι χοντρό!! Το αφήνω 24 ώρες και μετά 6 ώρες στο ξύδι!! Στρώνω το γαύρο σε τάπερ μαϊντανό ψιλοκομμένο σκόρδο πιπέρι κόκκους και έβαλα και λίγη καυτερή πιπεριά και λάδι ( σπορελαιο) κατά προτίμηση επαναλαμβάνω μέχρι να τελειώσει ο Γαύρος Γίνεται τέλειος Αυτή τη φορά έβαλα το χοντρό Γαύρο της Πάρου βγαίνει μόνο εκεί και είναι πεντανόστιμος