-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Περιοδεία  στην Π.Ε. Σερρών ( Φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου : Περιοδεία  στην Π.Ε. Σερρών ( Φωτογραφίες )

Σε συνέχεια της περιοδείας μου στην Π.Ε. Σερρών είχα την χαρά να βρεθώ και στο Δήμο Νέας Ζίχνης, όπου θερμή υποδοχή μου επεφύλασσε ο Δήμαρχος Παντελής Μπόζης .

Στη συνάντησή μας στο Δημαρχείο ενημερώθηκα για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο, όσον αφορά τα οικονομικά, τα κονδύλια που διαχειρίζεται, τα έργα που τρέχουν αλλά και την προοπτική που υπάρχει στον πρωτογενή τομέα, σε μία καθαρά αγροτική περιοχή, με την επικείμενη λειτουργία του 5ου αρδευτικού, πρόταση την οποία στηρίζουμε ως Κυβέρνηση .

Κατόπιν είχα την μοναδική εμπειρία να ξεναγηθώ στο σπήλαιο Αλιστράτης, στη θέση Πετρωτό . Ένα πραγματικό θαύμα της φύσης, που αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο, καθώς θεωρείται ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα σπήλαια της χώρας, ίσως και της Ευρώπης .
Ένα ακόμη μέρος μοναδικής φυσικής ομορφιάς είναι και το φαράγγι του ποταμού Αγγίτη μήκους 15χλμ., που βρίσκεται ανάμεσα στους ορεινούς όγκους του Παγγαίου και του Μενοίκιου όρους.
Ως Κυβέρνηση στηρίζουμε και ενισχύουμε με κάθε τρόπο το τουριστικό προϊόν της χώρας μας καθώς αποτελεί ισχυρή κινητήρια δύναμη για την περαιτέρω ανάπτυξη των κατά τόπους κοινωνιών .

 

Top
Enable Notifications OK No thanks