Παντανόστιμες
Για την ζύμη της κρέπας έβαλα 4 αβγά, 1 λίτρο γάλα, 2 βανιλιες, 100 γρ. ζάχαρη, 1 πρέζα αλάτι, περίπου 400 γρ αλευρι για όλες τις χρήσεις και 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμενο.
Για την γέμιση πήρα έτοιμη μπεσαμελ σε σκόνη λόγω περιορισμένου χρόνου, την έφτιαξα με γάλα φρέσκο, προσέθεσα μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι, τυρί τριμμένο, τυρί gouda και γαλοπούλα σε κομματακια.
Γεμισα τις κρέπες, τις τύλιξα, έβαλα λάδι στον πάτο του ταψιού, και πάνω απτις κρέπες κρέμα γάλακτος και τυρί τριμμένο και λιγο βούτυρο.