ΥΛΙΚΑ
μπορούμε να τις απολαύσουμε αλμυρές αλλά ακόμα και γλυκές άμα αφαιρέσουμε το τυρί με ζάχαρη μέλι η ακόμα και μερέντα!!!!! ΥΛΙΚΑ 1φαρινάπ
1 κασεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
2 ποτήρια γάλα
2 αυγά
Αλάτι – τυρί
Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε, το γάλα τα αυγά και το γιαούρτι και προσθέτουμε το αλεύρι. 2. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά για να ομογενοποιηθούν σε έναν πηχτό χυλό και προσθέτουμε τη φέτα. 3. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε ελαιόλαδο, τόσο ώστε να καλύψει τον πάτο του τηγανιού, και το αφήνουμε να ζεσταθεί πολύ καλά. 4. Προσθέτουμε στο τηγάνι το χυλό, με ένα μεγάλο κουτάλι. 5. Γυρίζουμε τις τηγανίτες και από τις δύο πλευρές για να ψηθούν και μόλις πάρουν ωραίο χρυσό χρώμα, τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.????