-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καστοριά κορονοιός : Ταφόπλακα το δεύτερο lockdown για την περιοχή μας ( Δώρα Κωτσοπούλου )

Καστοριά κορονοιός : Ταφόπλακα το δεύτερο lockdown για την περιοχή μας ( Δώρα Κωτσοπούλου )

Στο  μάτι του κυκλώνα βρίσκεται αυτό τον καιρό  η Καστοριά  καθώς μπήκε για δεύτερη φορά στο δυσάρεστο  κάδρο  της πανδημίας  η οποία χτυπάει ανελέητα  την περιοχή μας.

Έτσι, ο τόπος μας βρίσκεται πλέον σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του.

Προβληματισμός , αγωνία και πολλές  αντιδράσεις επικρατούν στην ακριτική μας πόλη  για τυχόν δεύτερο  lockdown που ακούγεται το οποίο θα αποτελεσει ταφοπλακα για την περιοχή μας η οποία αντιμετωπίζει και σε μεγάλο βαθμό το χάσμα της ανεργίας.

Η   έλευση του  κ. Χαρδαλια και η σύσκεψη που πρόκειται να υλοποιηθεί στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς προμηνύετε ότι θα έχει μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον ωστόσο  όπως ακούγετε υπάρχει   από τους θεσμικούς και μια πανσπερμία απόψεων.

Η απαισιοδοξία είναι έκδηλη πλέον και  σε δηλώσεις επιχειρηματιών και φορέων και πολλοί εκφράζουν τους φόβους για  τελειωτικό χτύπημα στην περιοχή μας εάν η κατάσταση συνεχιστεί μέχρι και τον χειμώνα που μας έρχεται . Και κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τρόπους αντιμετώπισης της δύσκολης συγκυρίας και στήριξης της.

Είμαστε στην μέση ενός δύσκολου αγώνα και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι οι “αυταπάτες” των επικεφαλών και αρμοδίων μας. Δουλειά, αποτελεσματικότητα και σεμνότητα απαιτείται, ότι δηλαδή πράττει ο λαός της Καστοριάς με υπομονή και σύνεση.

Και όλα θα περάσουν  .

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks